Un tânăr agent de poliție din Medgidia a încercat să se sinucidă cu arma din dotare în urma unei discuții cu iubita

Armă de foc letală. FOTO Pixabay

Un tânăr polițist a încercat să se sinucidă în seara de 17 aprilie în timp ce se afla în post. Din fericire, glonțul nu a fost fatal, iar agentul a putut să sune la 112 și apoi să iasă pe picioarele sale din birou să meargă la ambulanță.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19.40 la postul de poliție Transporturi Feroviare/Transporturi Navale Medgidia din cadrul Poliției Transporturi. Agentul de poliție care era de serviciu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, absolvent 2019 al promoției din toamnă a Școlii de Agenți de Poliție și care ieșise de scurt timp de sub tutelă, s-a împușcat cu arma din dotare.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, acesta ar fi încercat să se împuște mortal punându-și pistolul sub bărbie, dar în momentul în care a apăsat pe trăgaci a mișcat arma, iar glonțul a ieșit prin barbă. Conștient și speriat, acesta a sunat apoi la 112, apoi a încuiat biroul și a ieșit pe propriile picioare să aștepte echipajul medical. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a rămas internat.

În cauză se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat faptul că ultima testare psihologică a agentului în cauză a avut loc la înainte de terminarea școlii, în anul 2019. Se pare că acesta a recurs la acest gest în urma unor discuții cu iubita sa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*