Un tânăr agent de poliție din Medgidia a încercat să se sinucidă cu arma din dotare în urma unei discuții cu iubita

Armă de foc letală. FOTO Pixabay

Un tânăr polițist a încercat să se sinucidă în seara de 17 aprilie în timp ce se afla în post. Din fericire, glonțul nu a fost fatal, iar agentul a putut să sune la 112 și apoi să iasă pe picioarele sale din birou să meargă la ambulanță.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19.40 la postul de poliție Transporturi Feroviare/Transporturi Navale Medgidia din cadrul Poliției Transporturi. Agentul de poliție care era de serviciu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, absolvent 2019 al promoției din toamnă a Școlii de Agenți de Poliție și care ieșise de scurt timp de sub tutelă, s-a împușcat cu arma din dotare.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, acesta ar fi încercat să se împuște mortal punându-și pistolul sub bărbie, dar în momentul în care a apăsat pe trăgaci a mișcat arma, iar glonțul a ieșit prin barbă. Conștient și speriat, acesta a sunat apoi la 112, apoi a încuiat biroul și a ieșit pe propriile picioare să aștepte echipajul medical. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a rămas internat.

În cauză se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat faptul că ultima testare psihologică a agentului în cauză a avut loc la înainte de terminarea școlii, în anul 2019. Se pare că acesta a recurs la acest gest în urma unor discuții cu iubita sa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*