Accident rutier grav cu un motociclist înregistrat în localitatea Faclia

Trafic oprit pe A4 Ovidiu – Agigea, după ce un TIR s-a răsturnat

Un motociclist aflat într-o depășire peste linia continuă a fost lovit de un autoturism și apoi a fost proiectat în altul parcat, accidentul fiind înregistrat în localitatea Faclia. Victima, care nu avea permis de conducere, a fost preluat de o ambulanță și transportată la spital.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 16.55, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Făclia, dinspre Cernavodă către Medgidia. Când a ajuns în dreptul popasului, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu fără să se asigure, cu intenția de a intra în parcare, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 32 de ani, pe DN 22C, în aceeași direcție de mers și care în momentul impactului se afla în depășirea autoturismului.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectata către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

Conducătorul de motocicletă nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus.

Acesta a a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital cu un traumatism cranio facial, suspiciune fractură femur, escoriații și traumatism toracic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*