Accident rutier grav cu un motociclist înregistrat în localitatea Faclia

Trafic oprit pe A4 Ovidiu – Agigea, după ce un TIR s-a răsturnat

Un motociclist aflat într-o depășire peste linia continuă a fost lovit de un autoturism și apoi a fost proiectat în altul parcat, accidentul fiind înregistrat în localitatea Faclia. Victima, care nu avea permis de conducere, a fost preluat de o ambulanță și transportată la spital.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 16.55, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, în localitatea Făclia, dinspre Cernavodă către Medgidia. Când a ajuns în dreptul popasului, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu fără să se asigure, cu intenția de a intra în parcare, moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 32 de ani, pe DN 22C, în aceeași direcție de mers și care în momentul impactului se afla în depășirea autoturismului.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectata către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

Conducătorul de motocicletă nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus.

Acesta a a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital cu un traumatism cranio facial, suspiciune fractură femur, escoriații și traumatism toracic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*