Polițiștii au urmărit un autoturism în trafic prin Medgidia, după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele regulamentare

Polițiștii l-au prins pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

În seara de 13 februarie, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe strada Poporului din municipiul Medgidia. Întrucât conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În timpul deplasării, conducătorul autoturismului se pare că ar fi sărit pe bancheta din spate, iar la volan ar fi trecut un alt tânăr, de 21 de ani, pasager, care a continuat să conducă până a fost blocat în trafic de polițiști.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 21 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, cei doi tineri au fost testați cu aparatul etilotest, dar și cu aparatul drugtest, în cazul celui de-al doilea conducător auto, rezultatul fiind pozitiv pentru THC – 5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*