Un tânăr a murit, iar alții trei au fost răniți, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public din Mamaia

Un mort și trei răniți, într-un accident rutier petrecut în stațiunea Mamaia. FOTO ISU Constanța

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar alții trei au fost răniți, după ce, în seara zilei de joi, 21 aprilie, au intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public din stațiunea Mamaia.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, iar în sprijin au ajuns și două autospeciale ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„Șoferul autoturismului, un bărbat de 21 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenție și preluat inconștient, în stop cardio respirator, de către cadrele medicale. Tânărul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului de către medicul ambulanței SMURD”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Celelalte trei victime, doi bărbați și o tânără, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*