Piețele agroalimentare administrate de RAEDPP Constanța intră în program de iarnă

Piața Griviței din Constanța. FOTO RAEDPP

Piețele agroalimentare administrate de RAEDPP Constanța vor funcționa, începând de luni, 31 octombrie, după un nou program, adaptat perioadei de iarnă.

Administrația Fondului Imobiliar SRL a luat această măsură pentru a adapta programul la perioada de iarnă. Astfel, de luni până sâmbătă, piețele vor fi deschise în intervalul orar 07.30 – 18.00, iar duminica între 07.30 și 13.00.

De asemenea, și cele trei parcuri de tip Țara Piticilor, situate în parcul Tăbăcărie, Aleea Nalbei și pe bulevardul I.C. Brătianu, precum și complexul de sporturi extreme Gravity Park, își vor modifica orarul de funcționare. Începând de duminică, 30 octombrie, parcurile de distracție vor fi deschise vizitatorilor zilnic, între orele 09.00 – 19.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*