Un șofer beat a pătruns fără să se asigure într-o intersecție din Constanța și a provocat un accident rutier

Accident rutier la intersecția străzilor Pandurului cu Mangaliei. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier în municipiul Constanța, după ce a pătruns cu mașina pe care o conducea, fără a se asigura, într-o intersecție. A lovit un alt autoturism și a acroșat și un autobuz. 

Accidentul a avut loc la ora 9.50, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din localitatea Independenta, județul Constanța, a condus un autoturism pe strada Pandurului, dinspre strada Liliac. La intersecția cu Șoseaua Mangaliei nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, in vârstă de 57 de ani și un autobuz.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Constanța.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferului vinovat a scos la iveală faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*