Amenzi pentru gunoiul aruncat la întâmplare, aplicate de polițiștii locali din Constanța

Consumul de alcool în spațiile publice este una dintre faptele sancționate de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Într-o singură zi, polițișii locali din cadrul DGPL Constanța au aplicat 27 amenzi contravenționale în valoare de 4.400 lei.

Sancțiunile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenjate, apelarea la mila publică, aruncarea gunoiului pe domeniul public, rascolirea gunoiului din containere, aruncarea gunoiului pe carosabil, staționarea vehiculelelor pe spațiul verde și alte fapte care vizează mentinerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

Având în vedere campania “Curățăm Constanța Noastră” polițiștii locali solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Utilizatorii aplicației whatsapp pot transmite la numărul de telefon 0799606142, fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*