Un șofer aflat în stare de ebrietate a ajuns cu mașina într-un canal cu apă între Năvodari și Corbu

Mașină căzută într-un canal cu apă, pe DJ 226 între Năvodari și Corbu. FOTO ISU Constanța

Polițiști din Năvodari au fost sesizați să intervină marți, 22 martie, în jurul orei 13.30, după ce, într-un canal apă aflat între localitățile Năvodari și Corbu, a fost observat un autoturism.

Apelul a fost făcut la 112 de un participant la trafic, care a văzut mașina în canal. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, dar care nu au găsit pe nimeni în autoturism. Ulterior, pentru a se asigura că nu sunt victime în canal, au fost solicitați și scafandri ISU Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani a condus un autoturism pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către orașul Năvodari, iar la un moment dat, din cauza exploziei unei anvelope, a pierdut controlul asupra direcției iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și a ajuns pe fundul unui canal.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, atât conducătorul autoturismului, cât și un pasager, în vârstă de 15 ani, reușind să iasă singuri și nevătămați din autovehicul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere, totodată fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*