FOTO 20.000 de crăițe, petunii și verbine multicolore îmbogățesc de astăzi Faleza Cazinoului

20.000 de crăițe, petunii și verbine multicolore îmbogățesc Faleza Cazinoului. FOTO Primăria Constanța

Echipele Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța au plantat marți, 10 mai, 20.000 de crăițe, petunii și verbine multicolore pe faleza Cazinoului, un loc preferat de plimbare atât de constanțeni cât și de cei care ne vizitează orașul.

Potrivit Primăriei Constanța, în paralel, și spațiile verzi beneficiază de îngrijire. Este cosită iarba și sunt tunse gardurile vii. Se greblează frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale, sunt măturate aleile și strânse gunoaiele.

„Echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa permanent în tot orașul pentru îmbunățirea curățeniei și a calității tuturor spațiilor verzi din Constanța”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia roagă populația să protejeze spațiul verde, iar în situația în care sunt constatate fapte antisociale de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic, acest lucru poate fi sesizat la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*