Un șofer a intrat cu microbuzul într-un copac, după ce se ciocnise de o mașină pe DN 39E. Trei persoane au fost rănite

În urma impactului, microbuzul și mașina au ieșit în afara părții carosabile. FOTO IPJ Constanța

Doi șoferi de microbuze ce efectuează curse regulate de transport persoane au ajuns în atenția polițiștilor. Unul a fost prins beat la volan, celălalt a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime.

În cursul dimineții de 15 mai, în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, acționând în baza planului Truck&Bus au oprit pentru control un microbuz de transport persoane, pe DN 39, care circula dinspre Mangalia către Constanța.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost sancționat cu 20 puncte amendă (2.900 de lei), fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru 90 de zile.

Câteva ore mai târziu, în jurul prânzului, șoferul unui microbuz de transport persoane care circula pe DN 39E, dinspre Cumpăna către Constanța, a efectuat, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, viraj la stânga, în timp ce un autoturism intrase în depășirea sa. A urmat un impact, între cei doi participanți la trafic, iar în urma acestuia, mașinile au fost proiectate în afara carosabilului, iar microbuzul a ajuns într-un copac.

Șoferul de pe microbuz și doi pasageri din autoturism au fost răniți.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*