Polițiștii și inspectorii DSVSA au verificat piețele de carne din județul Constanța

Polițiștii au făcut controale în piața de carne
De luni, se închid piețele agroalimentare din oraș!

În perioada 31 martie – 5 aprilie, perioadă premergătoare sărbătorilor pascale, ofițerii serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Constanța au acționat pe raza județului Constanța în echipe mixte cu reprezentanții D.S.V.S.A. Constanța.

Echipele mixte au urmărit combaterea neregulilor din domeniul comerțului cu produse din carne, pește și produse făinoase. Cu această ocazie au fost aplicate de 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 74.500 lei. Totodată au fost confiscate produse din pește și carne în valoare cumulată de 13.261 lei.

Au fost întocmite și dosare penale, zece la număr. Dintre acestea, 2 au fost de evaziune fiscală, iar restul de altă natură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*