Un șofer a fost depistat drogat la volan în Cernavodă. El consumase cannabis

Acțiune a polițiștilor constănțeni FOTO Arhiva - IPJ Constanța

Un șofer a fost depistat drogat la volan pe o stradă din Cernavodă, iar polițiștii au stabilit că el consumase cannabis.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că pe data de 12 ianuarie, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pictor Octav Băncilă din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă pentru cannabis.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*