FOTO O fetiță de 10 ani a ajuns în comă la spital după ce mașina în care se afla a scăpat de sub control în apropiere de Cernavodă

Mașina scăpată de sub control a intrat pe contrasens. FOTO CTnews.ro

Mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Constanța și cel de Descarcerare al ISU Dobrogea au fost mobilizate să intervină la un accident rutier produs pe DN 22C între localitățile Mircea Vodă și Faclia.

Accidentul s-a produs, potrivit reprezentanților IPJ Constanța după ce un șofer în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe DN 22 C, dinspre Medgidia către Cernavodă. La km 16 + 200 m, între localitățile Mircea Vodă și Faclia, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga și carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 49 de ani.

La fața locului, echipajele salvatorilor au găsit opt victime, dintre care cinci prezentau doar escoriații și nu au necesitat transportul la spital. O fetiță în vârstă de 10 ani care se afla în prima mașină pe locul dreapta spate a fost găsită în stare de comă profundă, iar mama sa, care se afla pe partea stângă, a suferit traumatisme de coloană și membru inferior.

Șoferul din a doua mașină, a fost găsit încarcerat, cu o fractură deschisă la piciorul drept.

Anchetatorii au precizat că niciunul dintre pasagerii primei mașini nu avea cuplată centura de siguranță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*