Un român condamnat definitiv, a fost săltat pe când încerca să intre în țară prin P.T.F. Vama Veche

Pașaport românesc. FOTO expressdebanat.ro
Pașaport românesc. FOTO expressdebanat.ro

În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat un cetățean român pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 7.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetățeanul român I.S., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*