Un român condamnat definitiv, a fost săltat pe când încerca să intre în țară prin P.T.F. Vama Veche

Pașaport românesc. FOTO expressdebanat.ro
Pașaport românesc. FOTO expressdebanat.ro

În Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche s-a prezentat un cetățean român pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În data de 19 noiembrie, în jurul orei 7.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetățeanul român I.S., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, călătorind cu un autoturism înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*