VIDEO O terasă din Portul Tomis a luat foc

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în dimineața de vineri în Portul Tomis, acolo unde, din clădirea unui restaurant ieșea fum. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri. Aceștia au reușit să stingă focul, intervenția fiind îngreunată de spațiul strâmt și fumul dens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*