Un polițist detașat a decedat în urma unui accident rutier între 2 Mai și Vama Veche, iar un jandarm a fost rănit grav

Hrisu Ioan Colinel, agent din cadrul IPJ Vaslui - detașat pe litoral a decedat într-un acciden rutier

Accidentul rutier s-a produs la ora 23.59 pe DN39, la ieșirea din localitatea 2 Mai către Vama Veche. Din primele cercetări, vina pare să fie a polițistului mort.

Potrivit anchetatorilor din cadrul IPJ Constanța, din primele date ale cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că, conducătorului auto aparținând Biroului de poliție Vama Veche a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar. Nu s-a asigurat corespunzător pentru că înainte de a întoarce mașina complet, aceasta a fost lovită în lateral-spate de un alt autoturism.

În urma impactului, ambele mașini au fost proiectate în afara părții carosabile, pe câmp. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale SMURD și Ambulanței. Șoferul mașinii de poliție, agent șef principal de poliție Hrisu Ioan Colinel în vârstă de 53 de ani a fost declarat decedat la fața locului. Pasagerul, un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile, în vârstă de 49 de ani a fost transportat la spital cu multiple fracturi costale și suspiciunea unor leziuni interne. Din mașina civilă șoferul și o pasageră, ambii din Constanța au fost răniți, fiind și ei transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Agent șef principal de poliție Hrisu Ioan Colinel în vârstă de 53 de ani era detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral. Era căsătorit și tată a trei copii.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. EXCLUSIV Chestorul Bogdan Despescu, în control pe litoral | Constanța NEWS
  2. EXCLUSIV Chestorul Bogdan Despescu, șeful Poliției Române în control pe litoral | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*