EXCLUSIV Chestorul Bogdan Despescu, șeful Poliției Române în control pe litoral

Bogdan Despescu și Mircea Vizitiu în control pe litoral

Inspectorul General al Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie, Bogdan Despescu, fostul inspector șef al IPJ Constanța se află începând de astăzi pe litoral.

Șeful poliției s-a deplasat personal pentru a face verificări, principalii vizați fiind polițiștii detașați aici pe perioada sezonului estival. Pe lângă activitatea acestora chestorul Despescu va verifica și condițiile de cazare ale acestora, precum și dacă aceștia au nemulțumiri legate de această detașare.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, un polițist detașat din Vaslui în sudul litoralului și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs între localitățile 2 Mai și Vama Veche.

UPDATE

Chestorul Despescu, împreună cu inspectorul șef al IPJ Constanța, Mircea Vizitiu au fost la polițiștii din Eforie Nord. Majoritatea nemulțumirilor ridicate au fost referitoare la lipsa de personal. Șeful Poliției Române a dat asigurări că se vor mai face încadrări în viitorul apropiat, urmând a avea discuții și cu ministrul educației pentru suplimentarea numărului de locuri în instituțiile de învățământ care furnizează personal pentru MAI. O altă nemulțumire a fost legată de parcul auto.

Din Eforie,  conducerea poliției a plecat către Năvodari

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*