O femeie din Techirghiol a decedat în urma unui accident rutier pe care ea l-ar fi provocat

În urma impactului, mașina victimei a fost proiectată pe câmp. FOTO IPJ Constanța

Cu puțin timp înainte de miezul nopții de 26 spre 27 iulie, un grav accident rutier s-a produs la ieșirea din localitatea Techirghiol în Drumul Național 38. În urma impactului dintre două autoturisme au fost înregistrate două victime, dintre care una a fost declarată decedată la fața locului.

În urma apelului la 112, la accidentul rutier au fost trimise o autospecială de descarcerare, un echipaj medical SMURD C, unul SMURD B și autospeciala de stingere de la punctul temporar de stingere Techirghiol ale ISU Dobrogea. Echipele de salvare au găsit la fața locului o femeie de 21 de ani, conștientă, cu răni multiple, care a fost transportată la Spitalul Județean Constanța și o femeie de 46 de ani, care se afla la volanul uneia dintre mașini, inconștientă și încarcerată. Aceasta din urmă a fost scoasă dintre resturile mașinii și i s-au aplicat manevrele de resusictare, dar fără succes.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în data de 26 iulie, în jurul orei 23.20, o femeie, de 46 ani, a condus un autoturism, pe strada Ecaterina Teodoroiu în afara localitatii Techirghiol. Când a ajuns la intersecţia cu DN 38, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecţie. Aici a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 24 ani, pe DN 38, dinspre Agigea către Topraisar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*