Un năvodărean s-a spânzurat de față cu copilul său în vârstă de doi ani

Polițiștii, pompierii și ambulanța a intervenit la solicitare. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat din Năvodari și-a pus capăt zilelor în cursul zilei de 29 aprilie în timp ce era singur acasă cu copilul său, soția fiind la muncă. Înainte de a recurge la gest, i-a trimis un mesaj fratelui.

Se pare că bărbatul în vârstă de 32 de ani era în depresie și și-a anunțat fratele, care este coleg de muncă cu soția sa, ce are de gând, apoi a legat o funie de tocul ușii de la dormitor și s-a atârnat în ștreang. Toate acestea s-au întâmplat în prezența copilului său în vârstă de doi ani.

Tatăl bărbatului a reușit să ajungă în scurt timp la locuința acestuia și împreună cu un vecin au spart ușa până la venirea pompierilor. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

Poliția a deschis o anchetă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*