Accident grav de muncă în Casa Domnului din Lumina

Pacientul a fost găsit în stare de comă. FOTO SAJ Tulcea

Un muncitor a ajuns la spital în comă după ce a căzut de pe o schelă aflată într-o biserică din localitatea Lumina. 

Un bărbat de aproximativ 60 ani, care lucra pe o schelă în interiorul unei biserici din localitatea Lumina, s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de 10 metri. La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță și ISU Dobrogea, dar și elicopterul SMURD.

După acordarea primului ajutor la fața locului, victima a fost preluată în stare gravă – comă, intubat şi ventilat mecanic de către echipajul elicopterului și transportat pacientul la Spitalul Judeţean Constanţa.

Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au deschis o anchetă în acest caz.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*