EXCLUSIV VIDEO Scene de “Cascadorii râsului” la Satu Nou, Constanța. Doi hoți de anvelope au fost filmați când se chinuiau să fugă cu “prada”

Hoți de anvelope la Satu Nou, Constanța. FOTO Captură Video
Hoți de anvelope la Satu Nou, Constanța. FOTO Captură Video

Doi indivizi din localitatea constănțeană Satu Nou au ajuns de râsul consătenilor după ce au furat 4 anvelope. Fapta s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 martie și hoții ar fi scăpați neprinși dacă nu erau filmați de o cameră de supraveghere din sat. Toată pățania lor a ajuns virală.

Polițiștii constănțeni spun că doi localnici de 21, respectiv 16 ani sunt bănuiți acum de comiterea faptei. Tinerii au sustras din curtea unui bărbat de 29 ani patru roți echipate cu anvelope.

Indivizii au fugit cu ele, însă din cauza greutății le-au scăpat pe stradă. Unul dintre hoți s-a împiedicat apoi de cauciucuri în timp ce încerca să fugă cu ele. prejudiciul în valoare de 2100 lei a fost recuperat integral și predat părții vătămate.

Mai mult, “cascadorii râsului” au ajuns la sediul Poliției și dau acum cu subsemnatul. Imaginile surprinse de camera video sunt cele care i-au dat de gol. Oamenii legii le-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*