Un muncitor portuar a căzut de pe o macara, în dana de gabare. Intervenţie de urgență a unei ambarcațiuni ARSVOM

Intervenție a unei nave ARSVOM. FOTO ARSVOM

Un muncitor portuar a căzut de pe o macara, în această seară, în dana de gabare, iar în zonă a intervenit de urgență o ambarcațiune ARSVOM.

În această seară,  în jurul orei 20:45, nava SAR ARES,  aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M) a fost solicitată de către Căpitănia Constanța să intervină de urgență, pentru preluarea unei persoane care a căzut de pe o macara.

“Operațiunea se desfășoară în dana de gabare, la nava Belmoira, sub pavilion Norvegia.

Sar ARES s-a deplasat cu rapiditate în zona indicată, împreună cu un echipaj SMURD.

Aceștia au preluat victima la bordul navei SAR și se îndreaptă cu aceasta spre Gara Maritimă.

Victima este sub supravegherea echipajului medical de la bordul navei SAR ARES.

La ora 21:37, bărbatul rănit a fost predat serviciilor medicale din Gara Maritimă și s-au îndreptat cu acesta spre spital.

Felicitări colegilor de pe nava SAR ARES pentru promptitudine și profesionalism, domnului Nasiescu-comandant, dl.Blaga- ofițer mecanic și dl.Haisan- motorist.

Mulțumesc și colegilor din Dispecerat pentru transmiterea informațiilor!”- ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*