Un mopedist din Medgidia a fost găsit decedat pe marginea unui drum

Mopedistul a fost găsit decedat pe marginea drumului. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat din Medgidia a decedat în cursul nopții de 15 spre 16 mai, după ce, deși nu avea permis de conducere, a plecat conducând un moped în afara localității. A fost găsit întâmplător de către o patrulă de jandarmi ai IJJ Constanța.

În jurul orei 1.00 a zilei de 16 mai, polițiștii Biroului Rutier Medgidia au fost sesizați de către jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflați în misiune de patrulare pe raza comunei Castelu, cu privire la faptul că au observat o persoană și un moped, căzute în afara părții carosabile.

Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat de 41 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un moped pe strada 1 Mai și ajungând la aproximativ 2 kilometri de localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului de moped.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*