Un minor a pus pe jar poliția după ce a intrat în curtea unui vecin să se joace

Pentru căutarea copilului a fost adus și câinele de urmă. FOTO IPJ Constanța

În după amiaza zilei de 1 mai, polițiștii au fost alertați de dispariția unui copil în vârstă de 6 ani. Imediat s-au început căutările, fiind adus în ajutor și un câine de urmă.

Sesizarea a fost făcută la 112 în jurul orei 16:30, fiind direcționată către lucrătorii Secției 4 Rurală Medgidia. Era vorba de un copil în vârstă de 6 ani, din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța, care a dispărut. Potrivit sesizării, minorul  a dispărut după ce a fost scăpat câteva momente de sub supravegherea bunicului și a ieşit din curtea casei, fără să fie văzut.

6 polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Medgidia, împreună cu un criminalist însoțit de câinele de urmă, au pornit în căutarea minorului. La scurt timp, în aproximativ jumătate de oră, copilul, în vârstă de 6 ani, a fost găsit la vecini, acesta intrând în curte fără să-și dea seama, dorind să se joace.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*