Hoț din buzunare în mijloacele de transport în comun prins de polițiștii constănțeni

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Un individ bănuit de comiterea a cel puțin două fapte de furt din buzunare în mijloacele de transport în comun a fost prins de polițiștii constănțeni.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că în urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.
Astfel, la data de 20 februarie, persoana în cauză ar fi sustras din buzunarul unei bătrâne, de 89 de ani, un telefon mobil, în timp ce aceasta urca într-un mijloc de transport în comun. Polițistii constănțeni au reținut în sarcina bărbatului, în vârstă de 35 de ani, o altă faptă săvârșită la data de 3 martie, când acesta ar fi sustras din buzunarul unui tânăr, de 20 de ani, un telefon mobil.

La data de 22 martie, Judecătoria Constanța a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*