Individul care a amenințat două eleve cu cuțitul încă nu a fost prins. În arest au ajuns autorii altor tâlhării

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Reprezentanții IPJ Constanța au oferit detalii despre valul de tâlhării din ultimele săptămâni din municipiul Constanța. În arest au ajuns atât minori, cât și femei. Individul care a amenințat două eleve cu cuțitul încă nu a fost prins.

Potrivit anchetatorilor, în curtsul zilei de 5 aprilie, în jurul orei 14.00, un individ de 20 de ani a atacat o octogenară pe strada Suceava. Infractorul i-a smuls din mână femeii de 84 de ani portofelul, iar apoi a fugit printre blocuri. A fost prins însă, iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. În urma verificărilor lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au stabilit că bărbatul 20 de ani este și autorul tâlhăriei din data de 4 aprilie, comis asupra unei alte femei.

În aceiași zi de 5 aprilie și în jurul aceleiași ore, trei femei în vârstă de 36, 34 și 23 de ani, au intrat într-un centru medical situat pe bulevardu Tomis, de unde au furat un telefon. Cele trei femei au fost prinse în flagrant iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Puțin mai târziu, în jurul orei 16.30, doi tineri, ambii de 16 ani, au atacat o femeie de 63 de ani în timp ce aceasta se deplasa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona stației Rompetrol, și i-au smuls poșeta. Autorii au fost prinși în flagrant iar în urma probatoriului instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Lucrătorii Biroului de Investigații Criminale au probat că tinerii sunt autorii altor 4 tâlhării comise în data de 31 martie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*