Un minor a fost electrocutat în Constanța, pe calea ferată, în Poarta 6

Ambulanță la intervenție

În jurul orei 1.40 a zilei de 19 iulie, un apel la 112 anunța că pe calea ferată în zona Poarta 6 din Constanța, o persoană a fost electrocutată.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat ca este vorba de un copil, cu arsuri de gradul 3-4 pe o mare suprafață din corp.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, evenimentul s-au produs în dreptul străzii Zefirului din municipiu, în apropiere de Poarta 6. Pe calea ferată, a fost găsit un minor de 15 ani, din Constanța, care a fost electrocutat de la liniile de înaltă tensiune de pe calea ferată.

Potrivit martorilor, victima ar fi încercat să se urce din mers pe tren.

Minorul a fost transportat inițial la Spitalul Județean Constanța, dar dată fiindfstarea sa, a fost transferat la Spitalul de Arși din capitală.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs evenimentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*