Un șofer băut a provocat un grav accident în vecinătatea Serviciului Rutier de pe IC Brătianu din Constanța

Mașina scăpată de sub control, a pătruns pe contrasens. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat care s-a hazardat să traverseze un bulevard intens circulat, noaptea și prin loc nepermis, a fost grav accidentat de către un șofer ce se urcase băt la volan.

Polițiștii constănțeni au stabilit că un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Poarta Albă, a condus un autoturism pe bd. I.C. Bratianu, dinspre municipiul Constanța catre localitatea Valu lui Traian. La un moment dat,  și, ajungând în dreptul unui imobilul, a surprins şi accidentat grav un bărbat de 30 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se asigura, din partea stângă a conducătorului auto.

După impact, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar pe bd. I.C. Brătianu, dinspre localitatea Valu lui Traian către municipiul Constanța, fiind condus de  un bărbat, de 38 de ani, din București.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului primului auto, a rezultat o valoare de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la locul accidentului au fost găsite două victime:

  • o victimă inconștientă, pieton, care a fost intubat și preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța
  • o victimă, șofer, conștient, cu un traumatism de membru inferior, transportat și el la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*