Amenzi în sumă de 18.000 de lei, după ce un hotel din Mamaia a găzduit o masă festivă cu 15 persoane

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Poliţiştii constănțeni au descoperit, în urma apariției unor imagini în spațiul public, o masă festivă ce a fost găzduită, ilegal, în urmă cu două nopți de un hotel din stațiunea Mamaia, și au aplicat amenzi în sumă totală de 18.000 de lei.

„Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat operatorul economic în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, la restaurantul unui hotel din stațiunea Mamaia a fost organizată o masă festivă, la care au participat aproximativ 15 persoane, încălcându-se astfel prevederile H.G. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

Organizatorul evenimentului și administratorul societății comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 18.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*