Un individ a fost arestat pentru că a întreținut relații sexuale cu fiica vitregă în vârstă de 13 ani. În urmă cu trei ani a fost anchetat pentru aceiași faptă

Suspect în cazul crimei din Corbu, audiat la Poliția Năvodari. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii au fost alertați chiar de către mama minorei, soția suspectului, după ce aceasta a găsit în posesia fetei mai multe prezervative. Controlul medicilor legiști a scos la iveală faptul că aceasta este și însărcinată în aproximativ 4 săptămâni.

Mama fetei și-a mai reclamat soțul în urmă cu trei ani de zile că ar fi abuzat de fiica sa, dar investigațiile medicale și ale polițiștilor nu au confirmat cele reclamată. Numai că de data aceasta, atât minora, cât și tatăl său vitreg au recunoscut că au întreținut relații sexuale, dar doar de aproximativ o lună de zile. Fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Constanța, unde s-a confirmat o deflorare mai veche, dar și prezența unei sarcini de aproximativ patru săptămâni.

„Cazul se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. O echipă mobilă formată din specialiști a însoțit mama și minora, alături de Poliție, la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea investigațiilor și a oferit consiliere psihologică. Cazul este în continuare monitorizat de DGASPC Constanța. În funcție de rezultatele anchetei IPJ Constanța, vom putea stabili măsurile ce se impun Având în vedere interesul superior al minorei. Aceasta a fost externată, astăzi, din spital și continuăm monitorizarea cazului. Dacă Instanța va decide judecarea tatălui în libertate, mama și cei trei copii minori pot beneficia de protecție în cadrul Modului Mama și Copilul aparținând DGASPC Constanța“ au precizat reprezentanții acestei instituții.
Tatăl vitreg a fost reținut de către polițiști, iar ulterior, la propunerea procurorilor Parchetului Judecătoriei Constanța, instanța a emis mandat de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*