În urma unei glume, un tânăr din Constanța a căzut de la etaj pe o mașină parcată

Echipaj poliție. FOTO Cătălin Schipor

O glumă între doi tineri a fost la un pas de a se termina tragic în seara de 12 mai. O persoană a ajuns la spital după ce a căzut de la înălțime, iar poliția a deschis un dosar penal. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 au fost sesizați despre faptul că, în zona CET, pe strada Egretei, la blocul C3, un tânăr de 20 de ani a căzut de la etajul 1 al apartamentului in care locuiește, pe un autoturism parcat lângă bloc.

Primele informații ale anchetatorilor au scos la iveală faptul că un vecin, încercând să facă o glumă, l-a închis pe tânărul de 20 de ani în locuință. Din motive neștiute, acesta a încercat să urce pe exteriorul blocului la etajul 3, unde se afla vecinul în cauză, moment în care a căzut.

Victima a primit primul ajutor la locul accidentului, apoi a fost transportat la spitalul județean Constanța, cooperant.

Polițiștii Secției 5 continuă ancheta în acest caz pentru a se stabili exact condițiile în care s-a produs evenimentul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*