Un hoț care opera în zona municipiului Constanța, a fost prins de către polițiști

Suspecții au fost prinși de către polițiști. FOTO Cătălin Schipor (Arhivă)

Un individ bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de furt, identificat și reținut de polițiștii constănțeni.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Potrivit anchetatorilor, la data 23 august, persoana în cauză ar fi sustras, din interiorul unei autorulote, o borsetă ce conținea un telefon mobil, bani, carduri bancare și alte documente personale, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 14.000 de lei.

Autorulota se afla parcată pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța.

Totodată, în sarcina acestuia a fost reținută săvârșirea unei alte infracțiuni de furt, faptă comisă la data de 25 august a.c., când persoana în cauză i-a sustras portofelul unui turist, de 45 de ani, pe o stradă din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii constănțeni și a unei percheziții domiciliare, bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 30 august a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*