Mașină incendiată în Constanța, din răzbunare

Pompierii au fost solicitați la un autoturism incendiat. FOTO ISU Dobrogea

O ceartă într-un cuplu s-a lăsat cu flăcări și scântei. Asta după ce unul dintre protagoniștii scandalului a dat foc mașinii celuilalt.

Incidentul a fost sesizat la puțin timp după miezul nopții de marți spre miercuri la 112, fiind vorba de un autoturism Volkswagen, parcat pe strada Cireşi la nr.12. Când echipajul de pompieri din cadrul ISU Dobrogea a ajuns la fața locului, focul fusese deja stins de martori.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că a fost vorba de un act intenționat, autoturismul fiind distrus în proporție de 50%, fără a fi înregistrate victime omenești.

În cauza se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cazul fiind preluat de către lucrătorii IPJ Constanța, existând indicii că mașina a fost incendiată de către o persoană în urma unui scandal în cuplu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*