VIDEO Un constănțean care a traversat neregulamentar în fața polițiștilor și apoi a făcut scandal, a fost încătușat și dus la secție. El a fost amendat cu 1.800 de lei

Pietonul recalcitrant a fost băgat în mașina poliției. FOTO Captură video

Un individ care a sfidat legea, traversând prin loc nepermis strada, pe lângă polițiștii rutieriști care desfășurau o activitate de conștientizare a pietonilor ce traversau neregulamentar, iar apoi a refuzat să se legitimeze, a fost luat pe sus și încătușat.

Incidentul s-a produs în cursul zilei de 21 februarie, pe strada Theodor Burada din municipiul Constanța, în zona Gării CFR, unde un echipaj al Poliției Rutiere efectua o misiune ce viza trecerile neregulamentare ale pietonilor. Individul i-a ignorat total pe oamenii legii și a trecut strada unde i-a venit la îndemână, adică prin spatele mașinii de poliție. Agenții l-au oprit cu intenția de a-l sancționa, dar pietonul a devenit recalcitrant și a refuzat să se legitimeze, iar apoi a încercat chiar să plece. S-a încercat reținerea sa, dar pentru că se împotrivea, a fost luat pe sus și s-a chemat alte două echipaje în ajutor.

În cele din urma, pietonul recalcitrant a fost băgat în mașina de poliție și dus la secție. A fost identificat ca având 25 de ani și domiciliat în localitatea Adamclisi, fiind sancționat cu 290 de lei pentru traversare neregulamentară și 1.500 lei pentru refuz de legitimare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*