Un cioban a fost împușcat de proprietarul unui teren agricol pentru că a intrat cu oile într-o recoltă

Armă de foc letală. FOTO Pixabay

Un conflict între trei ciobani și proprietarul unui teren agricol s-a lăsat cu focuri de armă și dosare penale. Fapta s-a produs duminică seară pe zona localității Conacu, din județul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, conflictul a izbucnit după ce trei ciobani au intrat cu oile pe o solă cultivată ce aparținea unui agricultor, iar acesta când a aflat s-a dus la ei. A urmat un schimb de replici, iar la un moment dat, unul dintre ciobani l-ar fi atacat pe agricultor, iar acesta a tras un foc cu un pistol cu bile ce îl avea asupra sa. Proiectilul l-a nimerit pe cioban într-un deget de la o mână. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean Constanța, iar la fața locului polițiștii din cadrul IPJ Constanța au demarat cercetările pentru a se stabili exact firul evenimentelor, dar și dacă cel care a tras deținea arma în condiții legale și dacă între-adevăr era îndreptățit să o folosească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*