FOTO VIDEO A scăpat ca prin minune! Un pieton lovit pe trotuar de o mașină a supraviețuit pentru că poarta prin care a fost aruncat s-a deschis la timp

Mașina s-a oprit între un stâlp și zidul unui service. FOTO Adrian Boioglu
Mașina s-a oprit între un stâlp și zidul unui service. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din comuna constănțeană Ciocârlia de Jos se poate considera norocos. Omul a fost lovit de o mașină și ar fi sfârșit strivit dacă poarta din metal care era în spatele său nu s-ar fi deschis.

Accidentul a avut loc la câteva minute după ora 11.00, pe Bulevardul I. C. Brătianu. Martorii povestesc că victima se afla în apropierea instersecției cu strada I. H. Rădulescu. Plecase să-și cumpere țigări de la un magazin din apropiere atunci când s-a trezit lovit de un autoturism Dacia Solenza.

Autoturismul condus de un constănțean de 40 ani circula pe bulevardul I. C. Brătianu. Șoferul a observat prea târziu mașinile oprite la trecerea de pietoni și, în încercarea de a le evita, a tras dreapta de volan și a urcat pe trotuar. Mașina s-a oprit între un stâlp de beton și zidul unui Service de televizoare, nu înainte de a lovi un pieton pe care l-a aruncat într-o curte alăturată.

Doar norocul victimei a făcut ca acesta să fie în dreptul unei porți metalice și nu în dreptul zidului de beton, astfel încât mașina l-a aruncat în curte și nu l-a strivit. Medicii de la SMURD i-au acordat victimei primul ajutor. Medicii spun că bărbatul a suferit traumatisme minore la picioare.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța i-au verificat alcoolemia șoferului vinovat și au observat că acesta nu a băut înainte să se urce la volan. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația rutieră a fost blocată pe sensul de mers către oraș vreme de aproape jumătate de oră.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*