FOTO VIDEO A scăpat ca prin minune! Un pieton lovit pe trotuar de o mașină a supraviețuit pentru că poarta prin care a fost aruncat s-a deschis la timp

Mașina s-a oprit între un stâlp și zidul unui service. FOTO Adrian Boioglu
Mașina s-a oprit între un stâlp și zidul unui service. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat din comuna constănțeană Ciocârlia de Jos se poate considera norocos. Omul a fost lovit de o mașină și ar fi sfârșit strivit dacă poarta din metal care era în spatele său nu s-ar fi deschis.

Accidentul a avut loc la câteva minute după ora 11.00, pe Bulevardul I. C. Brătianu. Martorii povestesc că victima se afla în apropierea instersecției cu strada I. H. Rădulescu. Plecase să-și cumpere țigări de la un magazin din apropiere atunci când s-a trezit lovit de un autoturism Dacia Solenza.

Autoturismul condus de un constănțean de 40 ani circula pe bulevardul I. C. Brătianu. Șoferul a observat prea târziu mașinile oprite la trecerea de pietoni și, în încercarea de a le evita, a tras dreapta de volan și a urcat pe trotuar. Mașina s-a oprit între un stâlp de beton și zidul unui Service de televizoare, nu înainte de a lovi un pieton pe care l-a aruncat într-o curte alăturată.

Doar norocul victimei a făcut ca acesta să fie în dreptul unei porți metalice și nu în dreptul zidului de beton, astfel încât mașina l-a aruncat în curte și nu l-a strivit. Medicii de la SMURD i-au acordat victimei primul ajutor. Medicii spun că bărbatul a suferit traumatisme minore la picioare.

Polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța i-au verificat alcoolemia șoferului vinovat și au observat că acesta nu a băut înainte să se urce la volan. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Circulația rutieră a fost blocată pe sensul de mers către oraș vreme de aproape jumătate de oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*