Liceeni înarmați cu boxuri metalice, bastoane telescopice și chiar un cuțit, „deranjați“ de către polițiștii locali constănțeni

Polițiștii locali au intervenit la solicitare. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din municipiul Constanța au fost solicitați în seara de 17 octombrie pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în zona unui magazin comercial vis a vis de o stație de carburant, unde, un grup de aproximativ 15 persoane consumau băuturi alcoolice, tulburau ordinea și liniștea publică prin țipete, larmă, schimb de replici, prin folosirea de expresii vulgare și a unui limbaj licențios.

La fața locului au fost direcționate 3 echipaje de poliție locală care au efectuat verificări, sesizarea confirmându-se.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanelor depistate la fața locului și au efectuat un control corporal sumar al persoanelor în cauză. Asupra a doi bărbați au fost găsite două piese din metal tip box, concepute să acopere articulațiile degetelor când acestea sunt strânse sub formă de pumn, iar asupra altui bărbat s-a găsit un baston telescopic metalic, de aproximativ 80 cm. De asemenea, la fața locului a fost găsit abandonat un cuțit metalic, tip fluture, având dimensiunea totală de 22 cm în poziția deschis, al cărui posesor a fost identificat ulterior.

Se pare că „adunarea“ avea ca scop „sperierea“ unui elev de la liceul „Carol“, ințiatorul acțiunii fiind un alt elev, de la liceul Tehnic.

În acest caz au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.750 lei și s-a dispus măsura complementară de confiscare a bunurilor menționate anterior.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*