Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au ieșit la cules de „vegetale“

Plicurile cu substanța suspectă au fost confiscate. FOTO GJM Tomis

În perioada 1 – 4 februarie, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiunea de asigurare a ordinii şi siguranței publice în apropierea Casei de Cultură și Pod Butelii, au surprins șase persoane cu vârste cuprinse între 18-25 ani, care-şi confecționau țigarete artificiale (jointuri).

În urma percheziției sumare efectuate de către jandarmi, asupra acestora, în buzunarele pantalonilor şi gecilor, jandarmii au mai găsit 12 pliculețe autosigilante transparente și nouă bucăți de hârtie împăturită, cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înțepător.

Bucățile de hârtie și pliculețele cu fragmente vegetale găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*