Doi pietoni au fost accidentați mortal pe drumurile din județul Constanța

În urma impactului cu mașina, pietonul a decedat. FOTO IPJ Constanța

Două persoane au fost accidentate mortal, fiind vorba, potrivit polițiștilor constănțeni, de un pieton care se deplasa pe partea carosabilă și un altul care s-a hazardat să traverseze strada fără să se asigure.

Primul accident s-a produs în imediat după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, pe DN 39, între localitățile Cistinești și 23 August. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 48 ani, a condus un autoturism pe DN 39 în afara localității  Tuzla, dinspre Constanta către Mangalia și ajungând la km. 29, a surprins și accidentat mortal o persoană de sex masculin de aproximativ 30 ani, care se deplasa pe carosabil.

Cel de-al doilea eveniment a fost înregistrat duminică după amiază, pe DN 3, în afara localității Murfatlar, pe sensul către loc Ciocârlia. Aici, un pieton ce s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost lovit mortal.

Lucrătorii Serviciului Rutier Constanța au

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*