Un copac a luat foc în curtea unei case din Medgidia. Focul s-a extins apoi și la două magazii

Un copac a luat foc în curtea unei case din Medgidia, în noaptea de miercuri spre joi, iar flăcările s-au extins apoi și la două magazii.

Pompierii au fost chemați să intervină pe strada Griviței din Medgidia la intersecția cu strada Oiotuz, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje ASAS și un SMURD B2.

Când au ajuns pompierii ardeau vegetația uscată și o magazie în curtea unei case.

Focul a fost stins. Au ars două magazii pe o suprafață de 40 mp, 4 copaci și vegetație uscată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*