Un constănțean și-a târât soția cu mașina atunci când a fost prins cu amanta în mașină

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

S-a ales cu dosar penal și cu căsnicia distrusă, din cauza amantei, totul petrecându-se într-un timp foarte scurt. Este „realizarea“ unui constănțean în vârstă de 50 de ani. 

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați prin 112 de către o femeie, de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Soveja din municipiul Constanța, l-ar fi surprins pe soțul acesteia, în compania altei femei. Cei doi se aflau în mașina familiei, iar ea a pus mâna pe portieră pentru a-i cere socoteală, dar atunci, soțul său a demarat, iar ea, care ținea mânerul portierei strâns, a fost trântită la pământ și târâtă pe câțiva metri.

Femeia a fost transportată cu o ambulanță la spital pentru îngrijiri medicale, iar pe numele bărbatului prins în flagrant a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*