Patru persoane rănite în urma unui accident petrecut la Mihail Kogălniceanu

Accident. FOTO Arhivă

Un accident rutier a avut loc duminică, 19 martie, cu puțin timp înainte de ora 20.00. Martorii spun că în impact au fost implicate trei autoturisme.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de IAS Mihail Kogălniceanu. Una dintre mașinile implicate era un taxi, iar alta – un SUV. Mai multe ambulanțe au fost trimise la locul accidentului. Medicii au găst patru victime – toate cu traumatisme minore. Pacienții au fost transportați la Spitalul de Urgență Constanța.

Circulația pe DN 2A a fost îngreunată de acest accident. Polițiștii verifică acum circumstanțele în care s-a produs impactul dintre cele 3 mașini.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*