Dosar penal pentru un șofer, ce avea permisul suspendat, prins în timp ce conducea cu 187 km/h pe Autostrada Soarelui

Dosar penal pentru un șofer prins în timp ce conducea cu 187 km/h pe Autostrada Soarelui. FOTO IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au depistat duminică, 21 august, un bărbat care circula pe Autostrada A2, la km 139, cu viteza de 187 km/h.

Totodată, bărbatul a adoptat un comportament agresiv față de autovehiculul care circula în fața sa, prin folosirea repetată a semnalelor luminoase, de natură a obliga, în mod nejustificat, conducătorul auto din fața sa să elibereze banda de circulație.

Bărbatul a fost oprit de polițiști și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.885 de lei, precum și măsura complementară de reținere, în vederea suspendării, a permisului de conducere pentru 120 de zile (90 de zile pentru depășirea limitei de viteză și 30 de zile pentru conducere agresivă).

De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*