UPDATE Un constănțean de 41 de ani, suspectat de coronavirus. Analizele au ieșit negative

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

UPDATE – ora 14.20: Bărbatul suspectat de coronavirus a fost testat, iar rezultatele testelor au ieșit negative. El a rămas totuși în izolare la domiciliu.

Un constănțean în vârstă de 41 de ani este suspectat de coronavirus, el fiind internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Familia bărbatului, care este din județul Constanța, a sunat la 112 și a anunțat că acesta are febră 38,5 grade. El a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Bărbatul a spus că nu a fost plecat din țară, dar s-a întâlnit cu un italian pe raza județului Constanța. El a fost testat pentru coronavirus, iar cadrele medicale așteaptă acum rezultatul investigațiilor.

În prezent, în județul Constanța sunt 5 persoane în carantină din cauza coronavirusului și 183 izolate la domiliciu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*