Un constănțean a fost arestat pentru 30 de zile pentru proxenetism. El își ajuta soția să se prostitueze

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un constănțean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru proxenetism după ce își ajuta soția să se prostitueze.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a transmis o informare în legătură cu acest caz pe care o redăm integral.

La data de 18.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.10.2023 şi până la data de 16.11.2023 inclusiv, a inculpatului T.D.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată, prev. de art. 213 alin. 1 din C. Pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. Pen.

În concret, în cauză s-au reţinut următoarele:

Începând din luna octombrie 2021 şi până în prezent, inculpatul a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți. De asemenea s-a reţinut că inculpatul a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către soţia sa şi că a exercitat un control asupra câștigurilor realizate.

La data de 18.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.10.2023 şi până la data de 16.11.2023 inclusiv, faţă de inculpatul T.D.I.” – Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*