„Eternals” rulează în premieră la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe fanii Marvel, și nu numai, la premiera filmului Eternals/Eternii.

Astfel, vineri, 05 noiembrie, de la ora 18.10, supereroii Marvel vă dau întâlnire la cinema, pentru lupta secolului: eroii nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului vs. creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, dar care revin în mod misterios. Oare cine va câștiga? Vor reuși Eternii să salveze omenirea?

Filmul lui Chloé Zhao are o distribuție impresionantă: Richard Madden, Angelina Jolie, Gemma Chan, Kit Harington, Salma Hayek. Eternals este cel de-al 26-lea film Marvel, ceea ce este un record în sine.

Daca nu ajungeți vineri, Eternals rulează în această săptămână și sâmbătă, 06 noiembrie, de la ora 18.30, și duminică, 07 noiembrie, de la ora 18.10. Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.

Accesul se face prin prezentarea unui certificat COVID valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Thor este eroul tău preferat? Iată care sunt filmele pe care nu trebuie să le ratezi! – boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*