Constănțenii din zona centrală a orașului vor rămâne la noapte fără apă la robinete

Atenție, se oprește apa!

În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de marți, 11 iulie, ora 23.00, până miercuri, 12 iulie, ora 11.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zona Centrală, perimetrul delimitat de strada Călărași – strada I.G. Duca – strada Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – strada Mihai Viteazu – strada Traian – strada Sulmona – bulevardul Tomis – strada Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în:

  • zona Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • strada Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de strada Decebal și Piața Ovidiu);
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții RAJA.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractele de lucrări CL1, CL2 și CL3: „Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”, în valoare totală de aproximativ 85 de milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*