Un constănțean a fost amendat de către Polițiștii Locali pentru câinele plimbat fără lesă și botniță

Proprietarul câinelui cu potențial agresiv a fost sancționat de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Un constănțean care își plimba câinele fără să respecte prevederile legale în zona Pieței Ovidiu, care era plină de copii, a fost sancționat de către polițiștii locali.

Polițiștii locali constănțeni l-au amendat pe proprietarul unui câine de talie mare, rasa Cane Corso, care plimba animalul fără botniță. Acesta a fost observat în zona Peninsulară, în zona străzilor Mircea cel Bătrân – Sulmona. Pentru că animalul putea reprezenta un real pericol pentru trecătorii din zonă, mai ales că în Piața Ovidiu era evenimentul destinat Zilei Copilului și erau mulți copii în vecinătate, deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei în conformitate cu dispozițiile O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*