FOTO VIDEO O mașină condusă cu viteză prin Medgidia a scăpat de sub control și a intrat într-un stâlp

Autoturismul a ricoșat din stâlpul de beton și s-a oprit în TIR. FOTO CTnews.ro

Un accident spectaculos a avut loc în localitatea Medgidia, în vecinătatea Liceului 2. Din cauza vitezei, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp și apoi de un autotren parcat.

Două persoane au fost scoase în viață de către pompierii de la Descarcerare –  conducătorul auto și pasagerul dreapta, care au fost transportați la spital, conștienți.

Conform primelor date, accidentul rutier a avut loc pe fondul vitezei. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, a pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă spre stânga și intrând în coliziune cu un stâlp pentru iluminat public. În urma impactului, autoturismul a ricoșat într un tir care se afla staționat regulamentar.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*