FOTO VIDEO Accident în lanț pe Autostrada A2 pe sensul către Constața, cu șase mașini implicate și patru victime

Toți pasagerii din Matiz au fost transportați la spital. FOTO IPJ Constanța

Șase autoturisme au fost implicate luni dimineață pe Autostrada A2, într-un accident rutier în lanț. Coliziunea a avut loc chiar în dreptul bornei de la kilometrul 206. În urma impactului, patru persoane, printre care și un copil, au ajuns la spitalul județean Constanța. 

Accidentul s-a produs, potrivit primelor informații ale anchetatorilor, pe fondul nepăstrării distanței. În urma impactului, patru persoane aflate într-un autoturism Matiz au fost rănite,  soldat cu 4 persoane rănite.

La fața locului au fost trimise elicopterul SMURD, un echipaj SMURD C, 2 echipaje SMURD B și 2 echipaje SAJ B2.

Echipajele medicale au găsit o minoră de 10 ani ce prezenta o fractură de femur, deschisă, un bărbat cu contuzie toracică, o femeie cu traumatism cranio – cerebral și contuzie lombară și o femeie cu fractură deschisă de membru inferior, toți provenind dintr-un autoturism Matiz, înmatriculat în Prahova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*